Carface zal aanwezig zijn op de Motorhomesalon te Antwerpen 9 & 10 Maart 2024 ... info Motorhomesalon.be

Mijn account

Winkelmand

 

Veelgestelde vragen

Meest logische reactie , waarom niet? Van de vele voordelen die een Carface / thermische isolatie u kan bieden is het meest besproken voordeel wellicht: geen condens! Dus geen nat dashboard, niet meer elke ochtend het aftrekkertje en zeemvel erbij enz. Het blokken van hitte door de zon als ook het licht op zich komt op de 2e plaats in de voordelen lijst.  

JA , Carfaces zijn er voor alle merken en alle types want ze zijn altijd op maat gemaakt. Carface is geen ‘fabrieksproduct’ maar handgemaakt maatwerk. Uiteraard bestaan er X aantal standaarden (bv een Fiat Ducato chassis/ cabine) maar Carface is er voor iedere camper / ieder voertuig. Indien wij nog niet over de juiste sjabloon beschikken om een productie voor uw voertuig te maken zullen wij dit eerst opzoeken of bij u persoonlijk aftekenen. 

Ja zeker, dan kiest u in onze shop voor een canvas zonder gezicht … 

Op gewone auto’s en alle campers met 2 deuren wordt een Carface door middel van 2 stevige rekker straps om de deuren bevestigt als ook rond de spiegels. Bij een integraal werken wij standaard met straps om de spiegels, zuignappen aan de zijde waar geen deur is en met rekkers waar wel een deur maar sinds kort ook met vaste bevestigingshaken … Dit wordt type per type bekeken gebeurt in overleg met de eigenaar van het voertuig als mogelijk ook met de garage of constructeur.
(bv bij een Frankia of dergelijke modellen) 

Na bestelling- betaling duurt het gemiddeld 5 weken voor de Carface bij u wordt geleverd. Gemiddeld? Sommigen ontvingen hun cover al na 3 weken, anderen na 7 a 8 weken. Dit heeft oa te maken met het aantal bestellingen die wij te verwerken hebben maar ook bv met stof bevoorrading.(Stel u wenst een geheel blauwe Carface maar net op dat moment hebben wij niet voldoende lopende meters op stock …) Zoals u reeds heeft kunnen lezen is Carface een handgemaakt product, wij zijn geen ‘grote fabriek/ massa product’. Geen ‘vandaag besteld , morgen in huis’ helaas … Wat wij u wel garanderen is een open communicatie ten allen tijde.    

Onze specialiteit is gepersonaliseerd maatwerk en dus in vergelijking met andere thermische beschermers voor ‘standaard modellen’ (bv Ducato) zijn wij bij de duurste producten op de markt. Maar de kwaliteit, originaliteit en service zijn het meer dan waard.  

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies